Uzman Görüşü: Bu 3 Kripto Para 2024’te 10X Potansiyele Sahip!

Lider kripto para 2024’ün birinci yarısında tüm vakitlerin en yüksek düzeyine ulaştı. Ayrıyeten 2024, bölümün geri kalanı için güçlü bir yükseliş hissi yarattı. Fakat artık, yıl sonuna yanlışsız ileriye bakmanın vakti geldi. Bu bağlamda kripto uzmanı Ana Zirojevic, fiyatı 2024’ün geri kalanında patlayabilecek ve holderlarının bu yılın ikinci yarısında 100 dolarlık bir yatırımı 1.000 dolarlık bir fiyata dönüştürmelerini sağlayabilecek 3 kripto para belirledi.

İlk sıradaki kripto para: Render (RNDR)

Yapay zeka (AI) teknolojisi alanındaki son gelişmelerden yararlananlardan biri de Render (RNDR) oldu. O denli ki ‘kriptonun Nvidia’sı’ olarak isimlendirildi. Dahası, analistler Render’ı mavi çipli pay senetleriyle karşılaştırdı. Böylelikle, teknoloji dalgasının üzerinde yükselerek bu yıl büyük bir satın alma fırsatı olarak ortaya çıktı.

TD-Sequential sinyalini 3 günlük grafik üzerinde. Kaynak: Ali Martinez

Nitekim, RNDR’nin TD Sequential göstergesi şu anda üç günlük grafiğinde bir satın alma sinyali gösteriyor. Yazı sırasında token fiyatı günlük %5,82 artışla 7,68 dolar düzeyinde bulunuyor. Altcoin, geçtiğimiz ay biriken %23,18’lik kaybı bilakis çevirmek için hareket ederken bu hafta %8,08 paha kazandı.

İkinci sırada başkan kripto para Bitcoin (BTC) var

Dahası, Bitcoin’e (BTC) yapılacak yalnızca 100 dolarlık bir yatırım, BTC’nin önümüzdeki aylarda değerli bir ralli mümkünlüğünü gösteren mevcut teknik yapısı göz önüne alındığında, bu yılın sonuna kadar 10 kat artabilir. Hatta tahminen de önümüzdeki yıllarda Bitcoin fiyatı milyonlara ulaşabilir. Bilhassa Bernstein analistleri şu kestirimleri yapıyor:

Uzun vadeli piyasa primini, 2029/2033 yılları için Bitcoin fiyat modelimize dayanan mümkünlük yüklü bir senaryoya dayanarak türetiyoruz. Baz senaryomuz Bitcoin’in 2025’e kadar 200.000 dolar, 2029’a kadar 500.000 dolar ve 2033’e kadar 1 milyon dolar kıymet kazanacağına inanıyor.

Şu an için Bitcoin 62.880 dolar fiyattan süreç görüyor. Bu da son 24 saatte %2,38’lik bir artışa işaret ediyor. Son bilgilere nazaran önder kripto para son 30 gündeki %7,15’lik düşüşten toparlanmak için hareket ederken haftalık grafiğinde %2,47’lik bir ilerleme kaydetti.

Son sırada tanınan göğüs coin’i Dogecoin (DOGE) geliyor!

Son olarak, tanınan göğüs coin’i Dogecoin (DOGE), ünlü kripto uzmanı Ali Martinez tarafından vurgulandığı üzere bir satın alma sinyali verdi. Analist, DOGE’nin yakında değerli bir toparlanma kaydedebileceğini söyledi. Ayrıyeten, olumlu ivmenin potansiyel olarak yıl sonuna hakikat devam edebileceğini savundu.

Dogecoin TD Sıralı 3 günlük grafik. Kaynak: Ali Martinez

Yazı sırasındaki son bilgilere nazaran DOGE, 0,12556 dolardan el değiştiriyor. Böylelikle, token günlük grafikte %2,44 ilerlemenin yanı sıra hafta boyunca %6,94’lük bir yarar elde etti. Bununla birlikte, özgün göğüs coin’i geçen ay %21,28 düştü.

Makaledeki görüşler ve kestirimler uzmana ilişkin olup, mutlaka yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan evvel kesinlikle kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Benzer Yazılar

Spot Bitcoin ETF’leri Cuma Günü 143 Milyon Dolarlık Giriş Gördü!

Bitcoin son haftaların en kötü performansını yaşarken, altcoinler resmen magmaya doğru yolculuk yaptı. Almanya’nın BTC satması, Bitcoin ETF çıkışları ve Ethereum ETF’nin ertelenmesi piyasanın yerle bir olmasını sağladı. Fakat düşüşlerin ardından bu sabah fiyatlar tekrar toparlanmaya başladı diyebiliriz. Piyasadaki panik satışlarına rağmen spot Bitcoin ETF’lerine son zamanlardaki girişler, güçlü ellerin ve büyük oyuncuların düşüşleri biriktirdiğini […]

Bir yanıt yazın