Uzman Görüşü: Bu 3 İndirimli Altcoin Patlama Potansiyeline Sahip!

Çoğu altcoin bu çeyrekte zorlandı ve Ethereum, Solana ve kimi göğüs coinleri dışında öbürleri makus performans gösterdi. Bununla birlikte, AltcoinBuzz’ın kripto uzmanına nazaran, bu karmaşıklıklar içinde çoklukla fırsatlar ortaya çıkar. Şu anda olduğu üzere, altcoinler için piyasa hassaslığı olumsuz olduğunda, birçok güçlü altcoin projesi kendi temellerinden çok piyasa şartlarından kaynaklanan fiyat düşüşleri yaşıyor. Uzman, 2024 yılında patlama mümkünlüğü bulunan üç altcoin paylaşıyor.

İlk sıradaki altcoin: Sui Network (SUI)

Sui, son üç ayda yaklaşık %65’lik bir fiyat düşüşü yaşadı. Ayrıyeten Cardano’yu bile geride bırakan yüksek stake oranına sahip sadık bir topluluğa sahip. Dahası, Sui bu baharın başlarında büyük bir token unlock-olayından kaynaklanan satış baskısını muvaffakiyetle absorbe etti. Altcoin projesi birebir vakitte akademik araştırmalarda da yer alıyor ve araştırma mükafatları ve hibeler için Sui’de 500.000 dolar sunuyor. Son fiyat düşüşüne karşın, Sui’nin temelleri yükselmeye devam ediyor. Ayrıyeten, yaklaşık 0,80 dolarlık mevcut fiyatı cazip bir giriş noktası haline getiriyor.

İkinci sırada Akash Network (AKT) var

Akash Network, 2022 ortalarından birkaç ay öncesine kadar piyasanın favorisiydi. Altcoin, 2022 Haziran’daki 0,20 dolarlık düşük düzeyden 2024 Mart’ta 6 doların üzerine çıkmayı başardı. Böylelikle token, 30 kat artış kaydetti. Lakin, o vakitten beri yaklaşık %40 oranında düşüş gösterdi. Bu düşüşe karşın, yapay zeka uygulamaları ve kripto protokolleri için çok kıymetli olan H100 ve A100 üzere güçlü Nvidia çiplerine olan talep güçlü kalmaya devam ediyor. Bu talep, Akash’ın GPU pazarını açıklıyor ve son fiyat düşüşünün bir satın alma fırsatı sunabileceğini gösteriyor. Mevcut durumda AKT, 3,53 dolardan süreç görüyordu.

Son sıradaki altcoin: Astar Network (ASTR)

Astar, Polkadot ve EVM ekosistemleri içinde entegrasyona müsaade veren multi-chain akıllı mukaveleler sağlar. Şiddetli bir piyasaya karşın Astar geçtiğimiz yıl nispeten yeterli bir performans gösterdi. Lakin altcoin, son 90 gün içinde %60’lık bir düşüş yaşadı. Astar, Ethereum ile uyumluluğu korumak için Polygon’un ZK EVM’sini kullanarak daha fazla ETH likiditesine erişim ve alım satım ve DeFi uygulamaları için daha uygun fiyatlandırma sağlıyor. Halihazırda token 0,0705 dolar düzeylerinde süreç görüyor.

Makaledeki görüşler ve kestirimler uzmana ilişkin olup, katiyetle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan evvel kesinlikle kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz. Ayrıyeten, kripto piyasasının epey değişken ve riskli olduğunu hatırlatırız.

Benzer Yazılar

ATOM Coin ve O 3’ü İçin İşlemler Askıya Alındı! Peki, Neden?

Upbit, Cosmos (ATOM coin) ve Sei (SEI) ağlarında gerçekleşecek yükseltmeler nedeniyle birtakım süreçleri askıya alacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın