LINK Coin ve O 3’üne Dikkat: Hong Kong Müjdesi Gelebilir!

Hong Kong, kripto para dünyasında kıymetli bir adım atarak Ethereum ETF’lerine staking özelliği eklemeyi planlıyor. Bu gelişme, Ethereum’a olan ilgiyi ve yatırımcıların kripto paralara olan inancını artırabilir. HashKey Capital üzere ETF ihraççıları, bu yeni özelliğin piyasaya sürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıyeten HashKey Capital’in planları ortasında Solana (SOL) üzere başka kripto para ünitelerine dayalı ETF’ler de yer alıyor. Bu durum, LINK coin üzere başka tanınan kripto paraları da etkileyebilir. Çünkü yatırımcılar, staking özelliği sunan ETF’lere yöneldikçe, LINK coin’in de kıymeti artabilir. İşte detaylar…

Hashkey Capital’in LINK coin ve o kriptolar için planı olabilir

Hong Kong, ABD Menkul Değerler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) önde giderek, Ethereum ETF’lerine staking özelliğini eklemeyi planlıyor. Bu gelişme, kripto para yatırımcıları için heyecan verici bir haber ve Ethereum’a olan ilgiyi daha da artırabilir. DL News’e konuşan ETF ihraççısı HashKey Capital’in ortağı Vivien Wong, Hong Kong’ta yakın vakitte ETH ETF’lerinde staking özelliğinin piyasaya sürüleceğini açıkladı. Wong, ABD’de spot Ethereum ETF’lerinin onaylanmasının akabinde yatırımcıların ağır bir halde staking eserlerine olan taleplerini lisana getirdiğini belirtti.

Piyasanın ve yatırımcıların staking eserlerine olan talebini Hong Kong Menkul Değerler ve Vadeli Süreçler Komisyonu’na (SFC) ilettiğini belirten Wong, yakın vakitte detaylı bir teklif sunacaklarını tabir etti. Wong, düzenleyicilerin bu teklife hayli açık olduğunu ve staking’e gereksinim duyulduğunu belirttiğini de ekledi. Mevcut spot Ethereum ETF‘leri yatırımcıların hesaplar aracılığıyla Ethereum’a basitçe yatırım yapmalarını sağlarken, staking özelliği olmadığından ekstra getiri elde etmelerine müsaade vermez. Staking, yatırımcıların Ethereum’larını kilitlemelerine ve ağın güvenliğini sağlayarak ödül kazanmalarına imkan tanır.

Yeni eser süreci nasıl olacak?

Yeni bir Ethereum eserinin piyasaya sürülmesi muhtemelen altı ay kadar sürecektir. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere HashKey Capital’in planları ortasında Solana (SOL) üzere öteki kripto para ünitelerine dayalı ETF’ler de yer alıyor. Wong, ETF adayları olarak ERC-20 tokenlarının tercih edilebileceğini ve Chainlink yahut Uniswap üzere isimlerin de bu kategoriye girebileceğini söyledi. Ayrıyeten, Solana ETF’inin de planlar ortasında olduğunu ve SFC ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Hong Kong’un Ethereum ETF’lerine staking özelliği ekleme planı, kripto para yatırımcıları için kıymetli bir gelişmedir. Bu sayede yatırımcılar Ethereum‘larına yatırım yaparken ek gelir elde etme imkanı bulabilecekler. HashKey Capital’in planları ortasında yer alan Solana üzere öbür kripto para ünitelerine dayalı ETF’ler de piyasadaki çeşitliliği artıracak ve yatırımcılar için yeni fırsatlar sunacaktır.

Benzer Yazılar

ATOM Coin ve O 3’ü İçin İşlemler Askıya Alındı! Peki, Neden?

Upbit, Cosmos (ATOM coin) ve Sei (SEI) ağlarında gerçekleşecek yükseltmeler nedeniyle birtakım süreçleri askıya alacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın