Bu Hafta, APT Coin ve O 12 Kriptoda Milyonlar Piyasaya Giriyor!

Kripto para piyasası, yatırımcılar için heyecan verici ve süratli değişen bir ortam sunar. Fiyat dalgalanmalarını ve piyasa trendlerini takip etmek kıymetlidir, fakat yatırım kararlarınızı vermeden evvel temel bilgileri araştırmak da bir o kadar kıymetlidir. Bu hafta, Temmuz 2024’ün ikinci haftasında gerçekleşecek APT coin, PENDLE dahil kıymetli token kilit açılımlarına ve bunların potansiyel tesirlerine göz atacağız.

APT coin ve o kripto paralarda kilitler açılıyor

Bu hafta, birçok altcoin projesinde kilitler açılacak. Bilhassa aşağıdaki kripto paralar dikkat çekiyor:

  • 1INCH (1INCH): 8 Temmuz’da 32.14 bin token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa bedelinin %0,01’ini oluşturuyor ve fiyat üzerinde değerli bir tesire sahip olması pek muhtemel değil.
  • GMX (GMX): 9 Temmuz’da 403.23 bin token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa kıymetinin %0,01’ini oluşturuyor ve 1INCH’e misal halde fiyat üzerinde hudutlu bir tesire sahip olması bekleniyor.
  • XAI (XAI): 9 Temmuz’da dikkat alımlı bir kilit açılımı gerçekleşecek. 198,4 milyon token kilidi açılacak ve bu da piyasa bedelinin %29’una denk geliyor. Bu durum, XAI fiyatı üzerinde kıymetli bir satış baskısına neden olabilir ve kısa vadede fiyat düşüşlerine yol açabilir.
  • DyDx (DYDX): 9 Temmuz’da 1,55 milyon token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa kıymetinin %0,68’ini oluşturuyor ve XAI kadar büyük bir tesire sahip olmasa da fiyat üzerinde birtakım dalgalanmalara neden olabilir.
  • Pendle (PENDLE): 10 Temmuz’da 35.64 bin token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa kıymetinin %0,02’sini oluşturuyor ve değerli bir fiyat hareketi öngörmek güç.
  • Moonbeam (GLMR): 11 Temmuz’da 3,04 milyon token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa bedelinin %0,34’ünü oluşturuyor ve fiyat üzerinde küçük ila orta çaplı bir tesire sahip olabilir.
  • IO (IO): 11 Temmuz’da 2,11 milyon token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa kıymetinin %2,22’sini oluşturuyor ve GLMR’ye benzeri biçimde fiyat üzerinde küçük ila orta çaplı bir tesire sahip olabilir.
  • Immutable (IMX): 12 Temmuz’da 32,47 milyon token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa kıymetinin %2,15’ini oluşturuyor ve IMX fiyatı üzerinde değerli bir satış baskısına neden olabilir ve kısa vadede fiyat düşüşlerine yol açabilir.
  • Aptos (APT): 12 Temmuz’da 11,31 milyon token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa pahasının %2,49’unu oluşturuyor ve IMX’e misal halde fiyat üzerinde kıymetli bir satış baskısına neden olabilir ve kısa vadede fiyat düşüşlerine yol açabilir.
  • Forta (FORT): 14 Temmuz’da 50 bin token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa pahasının %0,01’ini oluşturuyor ve 1INCH ve GMX’e emsal halde fiyat üzerinde sonlu bir tesire sahip olması bekleniyor.
  • Ethena (ENA): 14 Temmuz’da 14,89 milyon token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa kıymetinin %0,87’sini oluşturuyor ve fiyat üzerinde küçük ila orta çaplı bir tesire sahip olabilir.
  • Optimism (OP): 15 Temmuz’da 10 milyon token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa bedelinin %0,89’unu oluşturuyor ve fiyat üzerinde küçük ila orta çaplı bir tesire sahip olabilir.
  • Starknet (STRK): 15 Temmuz’da 64 milyon token kilidi açılacak. Bu ölçü piyasa kıymetinin %4,92’sini oluşturuyor ve STRK fiyatı üzerinde değerli bir satış baskısına neden olabilir ve kısa vadede fiyat düşüşlerine yol açabilir.

Yatırımcılar neye dikkat etmeli?

Yukarıda listelenen token kilit açılışlarının her birinin fiyat üzerinde farklı bir tesiri olması olası. Tesir, kilidi açılan token ölçüsüne, piyasa şartlarına ve yatırımcı algısına bağlı olarak değişecektir. XAI, IMX, APT ve STRK üzere büyük ölçüde token kilidi açılan projelerde fiyat üzerinde daha büyük bir tesir görülme mümkünlüğü yüksektir. Bu, bilhassa piyasa hacmi düşük projelerde geçerlidir.

Benzer Yazılar

ATOM Coin ve O 3’ü İçin İşlemler Askıya Alındı! Peki, Neden?

Upbit, Cosmos (ATOM coin) ve Sei (SEI) ağlarında gerçekleşecek yükseltmeler nedeniyle birtakım süreçleri askıya alacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın