DOGE Coin ve Bu 6 Altcoin’den Airdrop Dahil Sıcak Haberler Var!

Port3 Network, platformunun yeni oyununun Temmuz ayı ortasında piyasaya sürüleceğini duyurdu. DeBank, birinci DeBank XP airdrop uygulamasını başlattı. DOGE Coin takımı, göğüs coin için büyük bir benimseme kilometre taşını paylaştı. Ve daha fazlası…

ETH, DOGE Coin ve 5 altcoin’den haberler var!

Port3 Network birinci yeni oyununu piyasaya sürmek üzere

Port3 Network platformunun yeni oyunu Temmuz ayı ortasında piyasaya sürülecek. Bu bağlamda proje, TON yetkilisiyle bir işbirliğine gidiyor. Oyun, PORT3 tokenlerinin uygulamasını ve likiditesini artırmak için PORT3 tokenleri ile iştiraki destekliyor. Ayrıyeten oyun hem BSC Chain hem de Ethereum Blockchain’i destekleyecek.

DeBank, birinci DeBank XP airdrop uygulamasını başlattı

DeBank, DeBank XP anlık imajının 4 Temmuz’da alındığını duyurdu. Tüm faal adresler birinci XP airdrop’unu talep etme fırsatına sahip. DeBank, 0’dan büyük varlıklara sahip olan ve aşağıdaki şartlardan rastgele birini karşılayan adreslere XP dağıtacak:

  • 2024’te Blockchain’de faal (en az bir süreç başlatılmış)
  • 2024’te DeBank’ta aktif

Her adresin birinci XP’si, on-chain varlıkları, kredisi ve DeBank’taki Web3 toplumsal sıralaması ile teyit edilecek. XP talep sayfası DeBank’ta halihazırda mevcut ve talep bir ay boyunca sürecek. Daha fazla XP kazanmaya devam etmek için Blockchain’de etkin kalın ve DeBank aktifliklerine katılın.

Auros, Auros Ventures’ı açtı

Kripto para ticaret şirketi ve piyasa yapıcısı Auros, yeni kurulan teşebbüs sermayesi departmanının önümüzdeki iki yıl içinde erken dijital varlık şirketlerine 50 milyon dolardan fazla kendi sermayesiyle yatırım yapmayı planladığını söyledi. Şirket, yatırım çalışmalarına liderlik etmesi için Julien Auchecorne’u Auros Ventures’ın başına atadı. Auchecorne daha evvel kripto para ve hedge fonu Brevan Howard ve dijital varlık hizmet platformu XBTO International üzere klâsik yatırım şirketlerinde değerli misyonlarda bulundu.

Ethereum Vakfı ve Immunefi “attackathon”a mesken sahipliği yapacak

Ethereum Protocol Security (EPS) araştırma grubu Immunefi’nin konut sahipliğinde birinci Ethereum Protocol Attackathon’un resmi olarak başlatıldığını duyurdu. Bu dört haftalık aktiflik, büyük ölçekli bir kitle kaynaklı güvenlik kontrolü yarışı yoluyla Ethereum protokolünün güvenliğini artırmayı amaçlıyor. Ethereum Vakfı, ödül havuzu için 2 milyon dolardan fazla para toplamayı hedefliyor. Ayrıyeten, EF (Ethereum Vakfı) ödül havuzu için birinci 500.000 dolarlık finansman sağladı.

ZKM, GOAT Network’ü başlatmayı planlıyor

Birlikte çalışabilirlik protokolü ZKM, Bitcoin Katman 2 tahlili GOAT Network’ü üçüncü çeyrekte piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. Açıklamasına nazaran proje, bu tahlilin paylaşılan ağ mülkiyetine sahip birinci merkezi olmayan Bitcoin Katman-2 olacağını argüman ediyor. GOAT Network’ün ana iştirakçisi, ZKM’nin kurucu ortağı ve Metis’in kurucu ortağı Kevin Liu, şu açıklamayı yaptı:

GOAT Network’ün Bitcoin L2’yi piyasaya sürmesi, ZKM’nin merkezi olmayan Web3 dünyasını birleştirmeye çalışması için güçlü bir birinci adım. Ademi merkeziyetçiliğe mutlaka inanıyoruz ve birinci günden itibaren ortak mülkiyet modelini uygulamaktan heyecan duyuyoruz.

Particle Network, birinci ortak test-net’in yayında olduğunu duyurdu

Modüler Blockchain soyutlama L1 Particle Network, Chain Abstraction Alliance’ın birinci ortak test-net’in (Co-Testnet) artık online olduğunu duyurdu. Tüm Blockchain’leri birleştirmek için birinci adım olarak Berachain ile birlikte çalışıyor. Birinci ortak test-net’te, Berachain ve öbür Blockchain’lerin kullanıcıları, Blockchain ekosistemini özgürce geçmek için Blockchain soyutlamasını kullanabilecekler.

Bir balina Kraken’e 10.000 ETH transfer etti

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasadaki satış baskısı devam ediyor. Bu ortamda balinalar da borsalara token yığmayı sürdürüyor. On-chain gözlemci Ember’e nazaran, kısa müddet evvel, 2022 Eylül’de Coinbase’den 1.567 dolar fiyatla 96.638,9 ETH (yaklaşık 151,41 milyon dolar) çeken bir adres Kraken’e 10.000 ETH (yaklaşık 30,43 milyon dolar) transfer etti.

DOGE Coin grubu büyük benimseme kilometre taşını açıkladı

Dogecoin (DOGE Coin) grubu, göğüs coin için büyük bir benimseme kilometre taşını ortaya çıkardı. Grup, son vakitlerde DOGE Coin için artan faydayı vurguladı. Bu son kilometre taşı Dogecoin’in gerçek bir emeli olduğunu gösteriyor. Grup, kripto projelerinin birçoklarının kar peşinde olduğunu, lakin Dogecoin’in farklı olduğunu belirtti. Göğüs coin’in gerçek gayesi, günlük hayatlarında beşerler için kolay bir değişim aracı olmak. Takım, DOGE Coin severlerin kripto parayı gerçek kullanıma soktuğunu belirtti.

Benzer Yazılar

ATOM Coin ve O 3’ü İçin İşlemler Askıya Alındı! Peki, Neden?

Upbit, Cosmos (ATOM coin) ve Sei (SEI) ağlarında gerçekleşecek yükseltmeler nedeniyle birtakım süreçleri askıya alacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın