Ethereum Kurucusu Altcoin Pumpı Bekliyor! Hangileri Fırlar?

Ethereum odaklı bir medya kanalının kurucusu olan Anthony Sassano, önümüzdeki 6-12 aylık devirde altcoin piyasasında gerçekleşecek bir pump olayına dikkat çekti.

Ethereum savunucusu, gelecek yılın bu altcoin’lere özel olacağını söylüyor

Kripto piyasası Katman-2 Blockchain projelerinde değerli bir artışa şahit oluyor. Tanınmış bir Ethereum savunucusu ve Ethereum odaklı bir medya kanalının kurucusu Anthony Sassano, kısa mühlet evvel, orta ve uzun vadede bu bölümde gerçekleşecek teknik gelişmelere ışık tuttu.

Sassano, bu ilerlemelerin önümüzdeki yıl kripto piyasasında tam gelişmiş bir “Katman-2 boğasının” yolunu açacağına inanıyor. Bu alandan öne çıkan altcoin projelerine bu yazıdan göz atabilirsiniz. Ethereum destekçisi daha sonra beklentilerini birkaç ana başlık altında detaylandırdı…

Katman-2 rallisinin ana faktörleri

Sassano’ya nazaran, aşağıdaki gelişmeler, büyük bir ralli için katman 2 kripto projelerini potansiyel olarak kızıştırabilir:

  • Ethereum Düzgünleştirme Önerisi (EIP) 4844: Sassano, EIP-4844’ün uygulanmasının fiyatlarını kıymetli ölçüde azaltmasının beklendiğini vurguladı. Bu yılın sonuna kadar hayata geçecek olan bu teklif, Katman-2 tahlillerinde kullanıcılar ve geliştiriciler için en değerli külfet noktalarından birini ele alarak onları daha uygun fiyatlı hale getirecek.
  • Temel mainnet genişletmesi. Temel mainnet canlı hale geldiğinde, Ethereum ekosistemi potansiyel olarak milyonlarca yeni iştirakçiyi bünyesine katmaya hazırlanıyor. Bu genişleme, daha fazla kullanıcı Ethereum tabanlı uygulamalarla etkileşime girdikçe, Katman-2 tahlillerinin daha fazla benimsenmesini ve kullanılmasını sağlayacak.

Benzer Yazılar

ATOM Coin ve O 3’ü İçin İşlemler Askıya Alındı! Peki, Neden?

Upbit, Cosmos (ATOM coin) ve Sei (SEI) ağlarında gerçekleşecek yükseltmeler nedeniyle birtakım süreçleri askıya alacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın