Varsayımlarıyla Nam Salan Analist: Bu Kripto Para 40x Yapacak!

Piyasa pahası ile en büyük kripto para ünitesi olan Bitcoin, yazım sırasında 19.000 doların üzerinde kalmak için çabalıyor. BTC’nin bu türlü bir fiyat hareketi sergilemesi, yatırımcıların ileriki süreçte neler olacağını merak etmesine neden oldu. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayındaki çöküşü bilen kripto para analisti olan Dave The Wave, yaşanacakları aktardı. İşte detaylar…

Kripto para analisti, Bitcoin için 40x’lik yükselişe işaret etti

Bitcoin May 2021 çöküşünü gerçek varsayım ettiği bilinen tanınan bir kripto analisti, BTC’nin uzun vadede 40 kat yarar yolunda olduğunu düşünüyor. Dave the Wave olarak bilinen analist, 127.500 Twitter takipçisine yeni kestirimlerini aktardı. Analist, şayet Bitcoin gelecekte altının piyasa bedeliyle eşleşirse, bunun yaklaşık 40 katlık bir artışa eşit olacağını söylüyor.

Bitcoin’de 40x’e ne dersiniz? 10 kat satın alma fikrini yener.

Bitcoin’in piyasa kıymeti şu anda yaklaşık 350 milyar dolar. Öbür bilgilere nazaran altının piyasa bedeli şu anda 11 trilyon dolar civarında. Kripto analistine nazaran, BTC’nin piyasa pahası için büyük maksadına yirmi yıl içinde ulaşılabilir. Analiste nazaran altındaki değişim, “20 yıllık bir mühlet boyunca” toplamda yüzde 17’lik bir artışa işaret ediyor.  Dave the Wave ayrıyeten Bitcoin’in hareketli ortalama yakınsama/ıraksama sapmasının (MACD) yakında BTC’nin piyasanın tabana vurup vurmadığını gösterebileceğini belirtiyor. Analist, aşağıdaki tabirleri kullandı:

Haftalık MACD kırıldı/formasyon oluşturdu. Son lokal düşüş trendi artık evvelki yükselişe eşit. Güçlendirme/daralma histogramıyla aylık kapanış, taban seviyeyi değerli ölçüde önermeye gerçek bir yol kat edecektir.

Başka hangi metriklere dikkat etmek lazım?

MACD, bir varlığın iki üstel hareketli ortalaması ortasındaki alakayı gösterir. Traderlar tarafından geri dönüşleri saptamak için kullanılmakta. Analist ayrıyeten bir ölçümün bu ayı piyasasının evvelkinden daha fazla düzeltildiğini gösterdiğini söylüyor. Analist, “ayı piyasalarının nominal düşüşlerinin, evvelki yüzde 84’lük düşüşün geride kaldığını gösterdiğini” söylüyor. Mevcut durumda kelam konusu düzey, yüzde 74. Dave The Wave, aşağıdaki tabirleri kullanıyor:

Logaritmik ölçekte gerçek kıymetleri ölçen gerçek tabirlerle, bu düzeltme aslında daha da düşüş gördü. Yüzde 38’in üzerinde.

Analistin evvelki tahminleri

Cryptobilgi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Dave The Wave, kripto paralara dair iddialarıyla alanda düzgün tanınan bir analist. trader, 2019 yılında BTC’de 6.400 dolarlık bir düzeye işaret etti. Yılın ortalarında, bu fiyat iddiası hakikat çıktı. Öte yandan analist, geçtiğimiz yıllarda, BTC’nin evvel 11.000 dolara yükseleceğini, sonra 8.000 dolara düşeceğini öngördü. Son olarak, üstte da belirttiğimiz üzere, Mayıs ayı sonundaki düşüşten evvel ikaz yapmıştı.

Benzer Yazılar

Spot Bitcoin ETF’leri Cuma Günü 143 Milyon Dolarlık Giriş Gördü!

Bitcoin son haftaların en kötü performansını yaşarken, altcoinler resmen magmaya doğru yolculuk yaptı. Almanya’nın BTC satması, Bitcoin ETF çıkışları ve Ethereum ETF’nin ertelenmesi piyasanın yerle bir olmasını sağladı. Fakat düşüşlerin ardından bu sabah fiyatlar tekrar toparlanmaya başladı diyebiliriz. Piyasadaki panik satışlarına rağmen spot Bitcoin ETF’lerine son zamanlardaki girişler, güçlü ellerin ve büyük oyuncuların düşüşleri biriktirdiğini […]

Bir yanıt yazın